Bukan sekadar tempah temu janji servis, laman web EON tunjuk status ketika penyelenggaraan!

Menempah temu janji servis kereta anda melalui platform dalam talian adalah cara yang paling mudah dan cekap untuk memastikan kereta anda diservis tepat pada masanya dan memuaskan hati anda.

Tempahan dalam talian membolehkan anda menjadualkan janji temu anda pada bila-bila masa dan dari mana sahaja, tanpa perlu melawat atau menghubungi pusat servis.

Anda boleh menempah janji temu 24/7, mengikut kesukaan anda sendiri, malah dari keselesaan rumah atau pejabat anda.

Di samping itu, tempahan dalam talian membolehkan anda memasukkan semua maklumat yang diperlukan dengan tepat, seperti tahun dan model kereta anda, keperluan perkhidmatan, dan butiran servis. Ini membantu memastikan pusat servis bersedia sepenuhnya untuk temujanji anda dan mempunyai bahagian dan peralatan yang diperlukan untuk menyelenggara kereta anda.

Eon.com.my kini membolehkan pelanggan membuat janji temu perkhidmatan dan menerima kod QR apabila kereta dihantar ke pusat servis.

Menariknya, ia mempunyai notifikasi status penyelenggaraan supaya pelanggan boleh sama ada menunggu kenderaan yang menjalani servis di ruang menunggu atau keluar melakukan tugasan lain sementara menunggu.

Setelah selesai perkhidmatan, pelanggan akan menerima pemberitahuan melalui SMS untuk mengambil kenderaan mereka. Cuba sendiri ciri ini dengan melayari Eon.com.my!

Baca: EON lancar Pusat 3S-Platinum Proton pertama di Alor Setar, siap ada tempat uji ADAS!

Source: Bukan sekadar tempah temu janji servis, laman web EON tunjuk status ketika penyelenggaraan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WelfulloutDoors.com