Jimat sehingga RM 10,100 apabila anda pandu uji dan siarkan gambar kereta Carsome Certified!

Untuk masa terhad dalam bulan Disember ini yang bermula hari ini, Carsome menawarkan sehingga RM 10,100 penjimatan untuk pembelian kereta idaman anda.

Di antara 9 – 23 Disember 2022, dapatkan diskaun sehingga RM 2,100 apabila anda sertai pertandingan mudah, tukar ganti kereta sedia ada dan pandu uji kereta Carsome Certified. Diskaun ini diberi sebagai tambahan kepada tawaran yang  sedia pada kenderaan Carsome Certified bagi menawarkan anda harga yang tiada bandingan dalam pasaran terpakai.

Caranya cukup mudah:

  • Langkah 1: Tekan ‘follow’ pada akaun @wapcar_adrian di TikTok.
  • Langkah 2: Daftar di laman WapCar (bucu kanan atas).
  • Langkah 3: Dapatkan sesi pandu uji buat mana-mana kereta Carsome Certified dan ambil gambar / video pendek sewaktu anda memandu uji.
  • Langkah 4: Siarkan gambar / video pendek anda di Facebook / Instagram / TikTok dengan hashtag #SoEasyOnWapCar dan beritahu kami pengalaman anda yang bermula dari mencari hingga ke memandu uji.
  • Langkah 5: Kongsi hantaran itu dengan kami di Facebook / Instagram / TikTok (tetapkan ke paparan awam) dan selesai.

Bagaimana diskaun tersebut menambah?

Mari kita ambil Honda HR-V 2016 di atas sebagai contoh. Setelah anda siapkan pertandingan ini, setiap peserta akan mendapat baucar diskaun RM 600 untuk mana-mana kenderaan Carsome Certified. Semudah itu!

Kalau anda hendak tukar-ganti dengan kereta semasa, Carsome akan bagi diskaun lagi RM 1,500 (diskaun daripada harga tukar-ganti). Jadi kini, diskaun yang anda dapat adalah RM 2,100 walaupun belum lagi membuat keputusan untuk beli kereta Carsome Certified yang mana satu.

Kalau anda lihat pada Honda HR-V tersebut, ada diskaun RM 8,000. Jadi kalau ditambah, jadilah penjimatan RM 10,100 daripada harga asal.

Ini bermakna pelanggan boleh membelinya pada harga RM 57,900 sahaja.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tawaran kereta terpakai terbaik bagi tahun ini. Dari 9 – 23 Disember, semak laman Carsome atau terus sahaja ke pusat jualan Carsome untuk memandu uji dan memiliki kereta impian anda.

Source: Jimat sehingga RM 10,100 apabila anda pandu uji dan siarkan gambar kereta Carsome Certified!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WelfulloutDoors.com