‘Influencer’ Aisyah Hijanah berjaya miliki Porsche 911 Carrera 4S harga hampir RM 1 juta, impian sejak kecil!

Tidak dinafikan, bukan sahaja lelaki malah ramai wanita mengimpikan untuk memiliki kereta mewah sejak dari kecil namun tak semua akhirnya mampu mengecapi kejayaan yang sama.

Bagi individu bertuah, pempengaruh media sosial Aisyah Hijanah misalnya, memiliki sebuah Porsche sememangnya satu impian yang ditanam sejak kecil.

Menerusi hantaran yang dimuat naik di laman Instagram, personaliti media sosial itu berkongsi kereta baharu dipercayai miliknya iaitu sebuah Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet.

Model Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet

Model Cabriolet itu mempunyai 2 pintu namun hadir dengan bumbung yang boleh dibuka dan ciri terakhir itu membezakannya daripada model Coupe.

Dengan ciri tersebut, harga bagi sebuah Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet boleh mencecah hampir RM 1 juta di mana harga bagi model Coupe yang lebih biasa ditemui adalah serendah RM 600k di pasaran recond.

Bagi Aisyah, kereta idaman tersebut merupakan lambang bagi perjalanan hidup berliku-liku yang pernah ditempuhinya sepanjang karier.

Dia dikenali sebagai seorang usahwanita, pendakwah, pempengaruh media sosial dengan segengam ijazah sarjana di dalam bidang psikologi.

Bagi pembaca yang tertanya-tanya mengenai harga Porsche 911 Carrera, rujuk pautan ini.

Baca: Porsche Panamera 970 terpakai – sedan sportscar kini bawah RM 200k, kos membela bagaimana?

Source: ‘Influencer’ Aisyah Hijanah berjaya miliki Porsche 911 Carrera 4S harga hampir RM 1 juta, impian sejak kecil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WelfulloutDoors.com