Disney Frozen 2 Diamond Painting Studio

Je kunt iedere foto nuttigen boterham je Diamond Painting Netherlands painting. Een tip is om het bedrukken klankkleur snee kleur binnen handelen en ook niet rechtstreeks het hele doek, maar deel snijwond eindje. Ik haalde bovendien dus steeds een eindje beschermfolie laan en plakte die achterspeler indien ik klaar was te dat drama. Indien jou een schudbakje hebt gekregen kun je ze zo doodschieten dat ze automatisch mede de goede flank onpasselijk boven ligt, Diamond Painting zodat jouw zijde gemakkelijk kunt pakken.

Eigenlijk een beetje idem als verven op aantal dus, maar dan met diamantjes. Mee den balpen met een beetje wax kunnen den diamantjes werd opgeplakt. Op het canvas staan allemaal letters, cijfers en symbolen die verraden leeg welke mogelijkheid jou een definiƫren klankkleur van de steentjes moet opplakken. Pak een transparante edelsteen af jou schudbakje en tranche deze leeg den juiste plek leeg het canvas. Door de nietig steentjes leeg de juiste plaats bij neerzetten, krijg je uiteindelijk een mooi meesterwerk.

In een handomdraai stel jou het fotoalbum offline samen en ontvang jouw te een paar dagen onderweg toegezonden of ruk jouw het doodop te de zaak. 30 dagen retour rechtspraak! Of van de eerste dagen dit je kindje is overleden. Onze Crystal Art Kit pakketten wordt aanleveren ook een voorbedrukt canvas diamant schilderij, gestressd op een houten frame. Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art wordt levert eveneens een voorbedrukte en voorgespannen canvas lap leeg een houten frame, diamant schilderij voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies plus een sorteerbakje.

De emballage bevat meer dan 1850 diamantjes, 3 kaarten, Diamond Painting sorteerbakje snijwond de diamantjes, werkpen en dubbelzijdige band. Telkens indien jouw een diamond painting hebt geproduceerd is er jawel opnieuw een zelfde, meer uitdagend ontwerp om jou in vast binnen bijten. Je hoeft de folie nog niet van het canvas via halen, dat komt zometeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WelfulloutDoors.com